Manuele therapie wordt toegepast bij functiestoornissen van de gewrichten, spieren en zenuwen. Met manuele therapie werk je er aan om beter te bewegen en om de houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor worden speciale technieken gebruikt die op de gewrichten worden toegepast.

Wanneer manuele therapie wordt toegepast, merk je vaak direct verschil. Zo kun je een verbetering van de bewegingsvrijheid voelen en een afname van de pijn. Andere belangrijke onderdelen van manuele therapie zijn goede instructies, advies, begeleiding en inzicht geven in hoe gezond te bewegen.

We raden je aan om naar een manueel therapeut te gaan wanneer je gewrichten niet goed bewegen. Manuele therapie kan een oplossing bieden voor veel klachten, zoals: hoofd en nek klachten, heupklachten, pijn in de rug en meer.

Manuele therapie in combinatie met oefentherapie zorgt ervoor dat je direct een vermindering in de pijn voelt, dat je klachten minder worden en verholpen worden, dat je weet hoe je voortaan beter kunt bewegen en krijg je inzicht in gezond leven. Dit alles is om klachten te verhelpen en in de toekomst te voorkomen.

Maak direct een afspraak.

Team Bastion Fysio & Fit