Ja, wellicht enigszins verrassend maar heel leuk nieuws:

Vermeltfoort Fysiozorg is vanaf 01-01-2020 overgenomen door Rein Bastiaanse. Rein is sinds medio 2016 een deskundige, enthousiaste en gedreven medewerker bij ons.

Rein zet de praktijk voort onder een andere naam: Bastion Fysio & Fit.
Wij, Lidy en Jan, blijven nog een jaartje aan de praktijk verbonden en zullen, net als de andere bij u bekende medewerkers, op dezelfde enthousiaste wijze onze zorg blijven verlenen als u gewend bent.

Veel zal dus hetzelfde blijven, op andere punten zal iets veranderen. Waar de één iets als een verbetering ziet, zal de andere het jammer vinden dat er iets verandert. U mag echter blijven vertrouwen op de service en kwaliteit die u van ons gewend bent, daar zullen wij, Rein en de medewerkers ons voor in zetten.

We zijn 22 jaar geleden begonnen met de eerste patiënt aan de Johannes Wigeliusstraat in Tricht. Daarna hebben we een paar ruimtes gehuurd aan de Poppenbouwing en al snel naar de praktijkwoning aan de Willem de Zwijgerweg verhuisd, waar we 11 jaar met een toenemend aantal medewerkers zorg hebben verleend. In oktober 2014 werd een grotere jas noodzakelijk en betrokken we het huidige pand aan De Chamotte 4. De mogelijkheden die dit pand bood hebben uitbreiding van dienstverlening en service mogelijk gemaakt, met meer samenwerking met andere disciplines en meer activiteiten in de oefenzaal.

We realiseren ons heel goed dat we deze groei vooral te danken hebben aan de enthousiaste en deskundige inzet van onze medewerkers, het vertrouwen van collegae en verwijzers en de goede naam bij de patiënten. Waarvoor heel hartelijk dank.

We hebben er alle vertrouwen in dat u bij Bastion Fysio & Fit letterlijk en figuurlijk in goede handen bent!

Rest ons u, zowel privé alswel zakelijk, een gezond en succesvol 2020 toe te wensen.

Lidy en Jan Vermeltfoort